Sala de nunti in Chisinau

Această seară frumoasă și de neuitat trebuie să treacă la cel mai înalt nivel! Visele tinerilor și urările oaspeților să devină realitate! Fie ca toți să fie încântați de felul cum a fost nunta! Sala de nunti in Chsinau ARUS vă transformă evenimentul într-o sărbătoare de neuitat la preturi accesibile.

Sala pentru nunti - localuri in Chisinau

Sala de nunti a fost fondată pentru festivități, și anume, festivități unice, festivitati cu suflet și memorabile. Aranjarea sălii și ambianța acesteia, trezesc cele mai frumoase sentimente, transformînd petrecerea în una plăcută.

 

În anul 2015, restaurantul ARUS a fost renovat, ceea ce l-a făcut să fie și mai atrăgător. Interiorul, la fel în tonuri deschise, a luat o formă ușoară a romantismului clasic. Decorul sali de nunti este alb îmbinat cu elemente stilistice subtile, prezintă posibilități pentru activitatea designerilor, făcînd din această încăpere o minunată și irepetabilă sală pentru nunti. Pozele realizate la nunțile autohtone (locale) de multe ori iau cele mai bune aprecieri.

 

În restaurantul ARUS in Chisinau, unde capacitatea sălii de nunta este de 50-150 persoane, vă punem la dispoziție, aparte, scenă pentru muzicanți și echipamentul lor. Acustica sofisticată a încăperii completează minunat atmosfera sărbătorii. Sala prevede aproape tot pentru nuntă, chiar mai mult decît dispune o sală obișnuită pentru nunți.

 

Pozele făcute în interiorul hotelului, cu un decor artistic rafinat, minunata aranjare a sălii și o camera în hotel pentru miri în seara nunții – toate acestea, complexul ARUS vi le dăruiește ca bonus la alegerea sălii pentru a sărbători nunta Dumneavoastră. Trebuie să menționăm de asemenea și bucatele pentru masa de sărbătoare, datorită cărora se face cunoscut restaurantul. Nunta este deservită de un personal cu o înaltă calificare, avînd o experiență frumoasă la deservirea sărbătorilor. Ordinea deservirii bucatelor, aranjarea meselor și multe alte momente sunt efectuate în concordanță cu preferințele naționale, dar și ale clientului.

 

Indiferent de faptul dacă are loc o nuntă mare sau o petrecere mai mică, colectivul ARUS va face tot posibilul ca această seară să vă aducă doar cele mai frumoase și calde amintiri!

 

sala de nunti chisinau preturi sali de nunti chisinau preturi restaurante chisinau pentru nunti sala pentru nunti chisinau

Mai multe fotografii de sali de nunti puteți găsi în Galerie foto