Ziua Nationala a Vinului 2017 – Pastram legenda vie

Te invităm la Ziua Națională a Vinului! Cea mai mare sărbătoare a tradițiilor va avea loc pe 7-8 octombrie, în Piața Marii Adunări Naționale. Cea de-a XVI-a ediție se va desfășura sub genericul „Păstrăm legenda vie” și va avea un caracter eco-responsabil, îndemnând consumatorii să devină prietenoși nu doar vinului de calitate, care trebuie consumat conștient și moderat, ci și mediului înconjurător. Astfel, cea mai mare sărbătoare națională își propune să evolueze spre un alt nivel de conștientizare eco, promovând standarde europene în materie de sustenabilitate.

Pentru că este o ediție cu multe premiere, ți-am pregătit acest bilet ca să te bucuri din plin de cea mai mare sărbătoare a tradițiilor. Îl cumperi online, iar dovada o prezinți la cortul Oficiului Național al Viei și Vinului (ONVV) din Piața Marii Adunări Naționale. Vei primi în schimbul biletului următoarele:

- un pahar de tritan (100% reciclabil) însoțit de un accesoriu special de purtat în jurul gâtului (port pahar), astfel încât mâinile să fie libere;

- degustații la 21 de vinării (pentru cele două zile ale sărbătorii);

- bilete de călătorie cu troleibuzul, încurajând vizitatorii să-și lase mașinile acasă;

- reducere 20% la articolele promoționale Wine of Moldova (șepci, tricouri, pahare etc);

- pliante cu programul Zilei Naționale a Vinului 2017 și o hartă cu amplasarea stand-urilor.

Biletele vor fi valabile pe durata celor două zile ale sărbătorii vinului. Prețul - 150 de lei, înainte de Ziua Națională a Vinului, și 200 de lei în ziua evenimentului, la intrare.

Te așteptăm să cunoști legenda Vinului Moldovei și să înveți să o păstrezi în armonie cu natura!

Ziua Naţională a Vinului este organizată de Oficiul Naţional al Viei şi Vinului, Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Asociaţiile producătorilor de produse vitivinicole cu IGP „Codru”, „Valul lui Traian”, „Ștefan Vodă”, „Divin”, cu suportul partenerului strategic al evenimentului,

Proiectul de Competitivitate din Moldova, finanțat de USAID și Guvernul Suediei și al partenerului general Moldova Agroindbank.

Aici puteti procura biletele:

https://iticket.md/ro/event/ziua-nationala-a-vinului-2017-pastram-legenda-vie