Alegerea perfectă pentru o nuntă de neuitat !

"ARUS" este un restaurant cochet care știe să uimească plăcut invitații săi și să le ofere clipe magice pe care aceștia le vor ține minte mult timp înainte!
 

Restaurantul își are locația chiar în centru Chisinăului pe strada Ciuflea, nr. 38,  fapt care îl face să fie foarte accesibil pentru oaspeții săi, dar totodată să fie ferit de aglomerația străzilor centrale ale capitalei.

La începutul anului 2015 restaurantul a trecut printr-o renovare care a creat un anturaj nou care poate fi caracterizat ca fiind clasic-romantic.

sala de nunta

 

Restaurantul poate să fie folosit atât pentru conferințe cât și pentru evenimente speciale precum nunți și petreceri aniversare. Stilul clasic se poate îmbina într-o varietate de aranjamente și orice ocazie va fi pregatită până la ultimul detaliu.

sali de nunti

 

Restaurantul are un decor deosebit, atmosferă rafinată, o selecție deosebită de meniuri și o capacitate de 150 de locuri pentru a oferi servicii complete pentru nunți, botezuri, petreceri, dineuri, workshop-uri, conferințe.

Pentru că, practic, la orice eveniment sunt invitați și oaspeti de peste hotare restaurantul "Arus" le oferă acestora prețuri speciale pentru cazare în incinta hotelului cu acelasi nume care face parte din complex. Astfel invitații dumneavoastră nu vor trebui să-și facă griji pentru deplasarea prin capitală înainte sau după eveniment.

Tinerii care își sărbătoresc nunta beneficiază de cazare gratuită pentru o noapte într-o cameră de lux ca bonus din partea administrației.

Iar pentru că nici o ceremonie nu se trece fără o masă bogată, bucătarii noștri vă vor bucura cu numeroase bucate delicioase din bucătăria națională și cea europeană.

Restaurantul "ARUS" este o alegere potrivită pentru orice eveniment, deoarece vă oferă o gamă largă de servicii de calitate care vor face ca petrecerea să fie de neuitat!

sala de nunti

Pentru întrebări sau rezervări vă rugăm să ne contactați la 079 79 51 21 sau 069 07 11 33

Vă asteptăm cu drag în restaurantul nostru!