Sala de banchete si pentru cumatrii

Orice eveniment va lasa o multime de amintiri placute si pozitive daca a fost sarbatorit intr-o atmosfera potrivita. Sala de banchete ARUS este destinata anume organizarii de astfel de evenimente. Stilul clasic se poate îmbina într-o varietate de aranjamente și orice ocazie va fi pregatită până la ultimul detaliu. Interiorul salii poate să fie folosit atât pentru conferințe, petreceri corporative, prezentari, workshop-uri cât și pentru evenimente private precum nunți, cumatrii, jubileu și petreceri aniversare. Toate aceste evenimente, fie privat, corporativ sau public pot avea loc cu succes in sala de banchete ARUS!

Sali pentru cumatrii si banchete in Chisinau

Sala de banchete face parte din complexul hotelier “Villa ARUS” in Chisinau. Restaurantul își are locația chiar în centrul orasului Chișinău, fapt care îl face să fie foarte accesibil pentru oaspeții săi dar totodată să fie ferit de aglomerația străzilor centrale ale capitalei. Curtea localului permite invitatilor sa parcheze automobilul personal in interiorul acesteia.

 

Pentru ca practic la orice eveniment sunt invitati si oaspeti de peste hotare. Restaurantul “ARUS” le ofera acestora preturi speciale pentru cazare in incinta hotelului cu acelasi nume care face parte din complex. Astfel invitatii dumneavoastra nu vor trebui sa-si faca griji pentru deplasarea prin capitala inainte sau dupa eveniment.

 

Restaurantul ARUS iti ofera locatia ideala in Chisinau pentru orice eveniment fie privat, corporativ sau public. Avem si cunostintele si experienta care vor da valoare evenimentului tau! Stim cat de mult inseamna organizarea eficienta a unui banchet, asadar am pregatit sala de banchete cu mai multe facilitati care te vor convinge sa ne treci pragul pentru evenimente private precum nunti, cumatrii, zile de nastere sau evenimente de afaceri ca conferinte, seminare, prezentari de produse, workshop-uri sau altele. Iar pentru că nici o ceremonie nu se trece fără o masă bogată, bucătarii noștri vă vor bucura cu numeroase bucate delicioase din bucătăria națională și cea europeană.

 

Datorită stilului implementat, restaurantul poate fi redecorat cu ajutorul unui designer sau în conformitate cu tematica petrecerii care urmează să fie găzduită în incinta acestuia. Albul imaculat a coloanelor și pereților în combinație cu culoarea brun-roșcată a mobilierului și a altor elemente stilistice, fac ca decorul să fie potrivit pentru orice tip de festivitate. La solicitare mai pot fi adaugate elemente de decor, pe linga cele de baza. Arenda decorului suplimentar se discuta in prealabil pentru pregatirea salii pentru evenimentul care va avea loc. Din decorul sălii, face parte și o scenă care e special amenajată în centru încăperii pentru formațiile de muzicieni sau lăutari, ca aceștia să încânte invitații de la ceremonie.

 

Pozele făcute în interiorul hotelului, cu un decor artistic rafinat, minunata aranjare a sălii și o camera în hotel pentru miri în seara nunții – toate acestea, complexul ARUS vi le dăruiește ca bonus la alegerea sălii pentru a sărbători nunta Dumneavoastră. Trebuie să menționăm de asemenea și bucatele pentru masa de sărbătoare, datorită cărora se face cunoscut restaurantul. Nunta este deservită de un personal cu o înaltă calificare, avînd o experiență frumoasă la deservirea sărbătorilor. Ordinea deservirii bucatelor, aranjarea meselor și multe alte momente sunt efectuate în concordanță cu preferințele naționale, dar și ale clientului.

 

Restaurantul foarte ușor se transformă într-o sală de conferințe care poate găzdui diferite evenimente business datorită echipamentele audio (microfon, boxe, amplificator) și video (proiector, ecran) sau a tablei pentru flipchart.

 

Restaurantul "ARUS" este o alegere potrivită pentru orice eveniment, deoarece vă oferă o gamă largă de servicii de calitate in organizarea evenimentului, care vor face ca petrecerea să fie de neuitat!

 

Sarbatoriti evenimentul important din viata dvs impreuna cu restaurantul ARUS!

 

sala de banchete chisinau sala de banchete sali pentru cumatrii chisinau sali pentru cumatrii

Mai multe fotografii de sala de banchete puteți găsi în Galerie foto