Sala de conferințe în restaurant ARUS

Organizarea de conferinte, simpozioane, seminare, prezentari si alte tipuri de intilniri de afaceri a devenit o traditie in cadrul multor companii moderne. Corectitudinea organizarii, atmosfera predominanta si nivelul de confort a acestor evenimente, in mare parte influenteaza importanta intrebarilor discutate la astfel de evenimente, precum si eficienta deciziilor luate. Sala pentru intilniri de afaceri ARUS ofera propriile oportunitati pentru organizarea diferitor evenimente importante pentru afacerea dumneavoastra.

Sala de conferințe «ARUS»

Complexul ARUS, care include si o sala pentru evenimente de afaceri se afla chiar în centrul orasului Chisinau. Fapt, care îl face să fie foarte accesibil pentru oaspeții săi dar totodată să fie ferit de aglomerația străzilor centrale ale capitalei. Oamenii de afaceri si managerii diferitor organizatii, periodic isi desfasoara aici evenimentele corporate, apreciind locatia potrivita a acestei sali de conferinte.

 

Sala de conferinte ARUS va asteapta cu o sala spatioasa care poate gazdui de la 50 pina la 150 de invitati. Stilul clasic se poate imbina într-o varietate de aranjamente și orice ocazie va fi pregatită pînă la ultimul detaliu. Restaurantul are un decor deosebit, o atmosfera rafinată si o selecție deosebită de meniuri. Din decorul sălii, face parte și o scenă care e special amenajată în centrul încăperii. Sala de conferinte poate gazdui diferite evenimente business, datorită echipamentelor audio (microfon, boxe, amplificator) și video (proiector, ecran) sau a tablei pentru flipchart.

 

Eleganta si sofisticata, cu piese de mobilier din lemn masiv si accesorii clasice, sala de conferinte “ARUS” este spatiul in care se imbina armonios stilul clasic si modern. Fiecare detaliu lucreaza impreuna pentru a va oferi o experienta business la cele mai inalte standarde.

 

In functie de eveniment, va fi creat meniu-l impreuna cu bucatarul sef. La cerere va putem organiza pauza de cafea, masa de prinz si cina pentru participantii la conferinte, seminare, congrese si simpozioane. Localul este dotat cu sistem de climatizare si ventilatie, pentru a asigura o petrecere a timpului cat mai placuta pe intreaga durata a evenimentului. Restaurantul nostru răspunde tuturor cerintelor clientilor care ne aleg fie pentru eveniment business sau privat, cu o vasta experienta organizatorica, atentie sporita asupra tuturor detaliilor si servicii profesioniste.

 

Va oferim servicii complete pentru ca evenimentul dumneavoastra sa ramana in amintirea tuturor invitatilor. Cu profesionalism si multa daruire dorim a fi partenerii dumneavoastra in realizarea celor mai deosebite evenimente din Chisinau. Rezervați din timp sala pentru ca evenimentul dumneavoastră să fie un real succes.

 

sala de conferinte conferinte chisinau sala de conferinte chisinau sala de conferinte restaurant

Mai multe fotografii de sala de conferințe puteți găsi în Galerie foto