Corporativ în restaurantul ARUS

Evenimentele corporative au devenit parte esențială a culturii moderne de afaceri. Este demonstrat faptul că astfel de petreceri apropie angajații companiei, ceea ce se reflectă pozitiv asupra eficacității muncii. Trăsăturile de caracter, care nu sunt binevenite în activitatea de zi cu zi la birou, pot fi descoperite în atmosfera neformală a unei petreceri de corporativ. Pentru a petrece corporativul cu succes, în ajutor vă vine restaurantul ARUS.

Petreceri corporative la restaurantul «ARUS»

Evenimentele de afaceri și familiale sunt petrecute în restaurantul ARUS în mod constant. Capodoperele culinare ale bucătarilor restaurantului sunt cunoscute și în afara Chișinăului, iar ambianța restaurantului atrage clienții pentru a petrece plăcut timpul. Ziua, aici au loc conferințe, prezentări, business lunch-uri, iar seara corporative.

 

De obicei, sala încăpătoare este arendată de colective de la 50 pînă la 150 de persoane. Datorită arhitecturii bine gîndite a sălii, nimeni din oaspeți nu se va simți incomod. Atmosfera restaurantului vă va face să scăpați de stresul zilnic și să vă odihniți din plin. Deservirea la astfel de evenimente fiind la cel mai înalt nivel.

 

Deseori corporativele la ARUS se datorează anumitor avenimente, acesta poate fi jubileul companiei, ziua de naștere a conducătorului, realizarea unor afaceri de succes, Revelionul, ziua de 8 Martie, la fel ca și altele.

 

Fiecare sărbătoare are o pregătire individuală, începînd de la meniu și terminînd cu aranjarea sălii. Restaurantul ARUS dispune de mari posibilități pentru petrecerea unui corporativ interesant și pozitiv. Momentele interesante ale companiei sau alte materiale video pot fi proiectate pe un ecran mare oferit de către administrația restaurantului împreună cu echipamentul necesar. Programul corporativului poate fi completat la alegere cu muzică. Doritorii de a cînta vor putea interpreta piesa preferată de pe scena restaurantului, care este vizibilă la toată sala. Acustica perfectă permite aprecierea pe deplin a talentului muzical al cîntărețului.

 

Restaurantul ARUS este amplasat în sectorul centru al orasului Chisinau, unde se poate ajunge din orice sector al orașului. Rezervați din timp sala pentru ca evenimentul Dumneavoastră sa fie un real succes.

 

corporative corporative chisinau evenimente corporative chisinau evenimente corporative

Mai multe fotografii de evenimente corporative puteți găsi în Galerie foto