Sala de ceremonii pentru zile de nastere

Ziua de nastere petrecuta la restaurantul ARUS neaparat va fi insotita cu bucurie si veselie. Bucatele cele mai gustoase din partea bucatarului sef, servite intr-o atmosfera de sarbatoare vor fi oferite omagiatului si oaspetilor. Sala de ceremonii in Chisinau ARUS va ofera o atmosfera calda, prietenoasa de sarbatoare.

Sala de ceremonii in Chisinau pentru Zile de nastere

Restaurantul ARUS în Chisinau vă așteaptă cu o sală de ceremonii spațioasă, care poate găzdui pina la 150 invitați. Sala confortabilă, programul de distracţii, muzica ademenitoare, nivelul înalt de deservire şi diversitatea gastronomică, inspirată din bucatăria tradiţională şi europeană nu vă vor lăsa indiferenţi, ba chiar veţi căuta motive ca să reveniţi aici cît mai des.

 

Vă oferim o gamă bogată și variată de preparate pentru a putea alege meniul potrivit plăcerilor dumneavoastră, toate acestea servite într-un ambient impunător prin eleganță și stil. Condimentate cu pricepere și suflet în bucătăria localului, preparatele noastre vor satisface cele mai rafinate gusturi.

 

Datorită stilului implementat, restaurantul poate fi redecorat cu ajutorul unui designer sau în conformitate cu tematica petrecerii care urmează să fie găzduită în incinta acestuia. Albul imaculat a coloanelor și pereților în combinație cu culoarea brun-roșcată a mobilierului și a altor elemente stilistice, fac ca decorul să fie potrivit pentru orice tip de festivitate.

 

Din decorul sălii de ceremonii, face parte și o scenă care e special amenajată în centrul încăperii pentru formațiile de muzicieni sau lăutari, ca aceștia să încânte invitații de la ceremonie. Sala de festivitati este dotata cu echipamente audio (microfon, boxe, amplificator) și video (proiector, ecran) si tabla pentru flipchart. Localul este dotat cu sistem de climatizare și ventilație, pentru a asigura o petrecere a timpului cât mai placută pe întreaga durată a evenimentului.

 

Restaurantul își are locația chiar în centrul orasului Chișinău, fapt care îl face să fie foarte accesibil pentru oaspeții săi dar totodată să fie ferit de aglomerația străzilor centrale ale capitalei. Curtea localului permite invitatilor sa parcheze automobilul personal in interiorul acesteia.

 

Vă oferim servicii complete pentru ca evenimentul dumneavoastră să rămână în amintirea tuturor invitaților. Cu profesionalism și multă dăruire dorim a fi partenerii dumneavoastră în realizarea celor mai deosebite zile de nastere din Chișinău. Apelați la noi pentru organizarea de zi de nastere, aniversare nume sau jubileu. Veți fi surprinși de profesionalismul nostru.

 

Restaurantul Arus este sala de ceremonii, care vă va încânta privirea și sufletul, menite să vă ofere decorul perfect pentru evenimentul dumneavoastră. Rezervați din timp sala de ceremonii pentru ca evenimentul dumneavoastră să fie un real succes.

 

Sarbatoriti evenimentul important din viata dvs impreuna cu restaurantul ARUS!

 

sala de ceremonii chisinau sala de ceremonii sala de ceremonii chisinau sala de ceremonii

Mai multe fotografii de sala de ceremonii puteți găsi în Galerie foto