Despre Restaurant

“Arus” este un restaurant cochet care știe să uimească plăcut invitații săi și să le ofere clipe magice pe care acestia le vor ține minte mult timp înainte!

Restaurantul îsi are locatia chiar în centru Chișinăului pe strada Ciuflea 38, fapt care îl face să fie foarte accesibil pentru oaspeții săi, dar totodată să fie ferit de aglomerația străzilor centrale ale capitalei.

La începutul anului 2015 restaurantul a trecut printr-o renovare care a creat un anturaj nou care poate fi caracterizat ca fiind clasic-romantic.

Restaurantul poate sa fie folosit atit pentru conferințe cît și pentru evenimente speciale precum nunți și petreceri aniversare. Stilul clasic se poate îmbina într-o varietate de aranjamente și orice ocazie va fi pregatită pînă la ultimul detaliu.

Restaurantul are un decor deosebit, atmosferă rafinată, o selecție deosebită de meniuri și o capacitate de 150 de locuri pentru a oferi servicii complete pentru nunți, botezuri, petreceri, dineuri, workshop-uri, conferințe.

Pentru că practic la orice eveniment sunt invitați și oaspeți de peste hotare restaurantul“Arus” le oferă acestora preturi speciale pentru cazare în incinta hotelului cu același nume care face parte din complex. Astfel invitații dumneavoastră nu vor trebui să-si facă griji pentru deplasarea prin capitală înainte sau după eveniment.

Tinerii care îsi sărbătoresc sărbătoare nuntii beneficiază de cazare gratuită pentru o noapte într-o cameră de lux ca bonus din partea administratiei.

Iar pentru că nici o ceremonie nu se trece fără o masă bogată, bucătarii nostri vă vor bucura cu numeroase bucate delicioase din bucătăria natională și cea europeană.

Restaurantul “Arus” este o alegere potrivită pentru orice eveniment deoarece vă oferă o gamă largă de servicii de calitate care vor face ca petrecerea să fie de neuitat!

Pentru intrebari sau rezervari va rugam sa ne contactati la 069 07 11 33 sau 079 79 51 21

Vă asteptăm cu drag în restaurantul nostru!